Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Σούπερ Λίγκα: Αρχίζει το ματς

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της όγδοης έκδοσης της Σούπερ Λίγκας (από την περίοδο 2006-07 και εντεύθεν) ξεκίνησε. Η «αυλαία» του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα ανοίξει σήμερα  Σάββατο (17/8) με τους 18 «μονομάχους» να έχουν πάρει θέσεις στη γραμμή της αφετηρίας.

Εκτός από τα δύο μεγάλα κέντρα, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η εκπροσώπηση έχει επεκταθεί σε περισσότερες πόλεις (Ξάνθη, Βέροια, Γιάννενα, Αγρίνιο, Τρίπολη, Λιβαδειά, Κομοτηνή), ενώ μετά την Κρήτη (ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς) έρχεται να προστεθεί στη λίστα και η Μυτιλήνη χάρη στην άνοδο της ΑΕΛ Καλλονής στη μεγάλη κατηγορία.

Εξυπακούεται ότι η οικονομική κρίση δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς ηλικιακά παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο του, τα περισσότερα συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών δύσκολα θα ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ, ελάχιστες ΠΑΕ _ κυρίως αυτές που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις _ έχουν στο ρόστερ τους τους ακριβοπληρωμένους «αστέρες», ενώ οι φίλαθλοι έχουν την απαίτηση για μεγαλύτερη αξιοκρατία και ισονομία για όλες τις ομάδες, ούτως ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:15 Novasports 2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ 19:15 Novasports 1

Π.Α.Ο.Κ. – ΞΑΝΘΗ 21:30 Novasports 2

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ 19:15 Novasports 4

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:15 Novasports 2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:15 Novasports 7

Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:15 Novasports 3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21:30 Novasports 1

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30 Novasports 1

Διαβάστε ακόμη: Οι διαιτητές της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.