Συγκεντρώνουμε φάρμακα στη Σαμαρίνα Γρεβενών…

http://2.bp.blogspot.com/-gr-N7-Y8Ehk/UgkMwYwlGBI/AAAAAAACFeg/9-9nnT_HaUs/s1600/333.jpgΟ Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Γρεβενών συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» και στη δράση που υλοποιεί ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του δεκαπενταύγουστου σε δήμους της χώρας με σύνθημα: «Φέτος το Δεκαπενταύγουστο το τάμα σου στην Παναγία…. Κάντο Φάρμακα».

Η δράση θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 στην Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Μεγάλης Παναγίας, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, ώρα: 10:00πμ.

Συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για να βοηθήσουμε ευπαθείς συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό θα παραληφθούν από μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών, από εθελοντές γιατρούς και αφού γίνει η διαλογή τους και κατηγοριοποιηθούν θα παραδοθούν στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών

Καλούμε όλους τους πιστούς, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Παρασκευή 16 Αυγούστου την Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας, να στηρίξουν αυτή δράση γιατί «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ»

Συνδιοργανωτές: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, «Αποστολή» Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΣΚΑΙ, Ιερά Μητρόπολη Σύρου Τήνου, Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Γρεβενών, Δήμος Βέροιας, Δήμος Γρεβενών (Τοπική Ενότητα Σαμαρίνας), Δήμος Πάρου, Δήμος Νισύρου, Δήμος Κύθνου, Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Το Φαρμακευτικό μας Οβολό καταθέτουμε το 15Αυγουστο σε  Τήνο – Πάτμο – Καστανιά – Σαμαρίνα – Νίσυρο – Κύθνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.