Μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές

Εξαφανίστε τα σημάδια της ακμήςΗ ακμή σίγουρα ταλαιπωρούσε πολλές από εσάς στη εφηβεία και συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί με τα σημάδια που έχει αφήσει στο πρόσωπό σας. Δείτε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της ακμής.

Αγγούρι: Είναι ότι πρέπει για την περιποίηση του προσώπου σας. Τα θρεπτικά συστατικά του αγγουριού μαλακώνουν το δέρμα και εξαφανίζουν σταδιακά τα σημάδια της ακμής. Πολλά προϊόντα ανάπλασης του δέρματος περιέχουν μέσα αγγούρι.

Λάδι tea tree: Το Θαυματουργό! Βοηθάει στην εξαφάνιση των σημαδιών της ακμής, αλλά μπορεί και να αποτρέψει την εμφάνισή της. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

Αλόη Βέρα: Είναι εδώ και πολλά χρόνια θεραπευτική κατά της ακμής. Το φυτό αλόη βέρα είναι γνωστό για τις μαγικές του ιδιότητες να θεραπεύει πληγές και ουλές.

Ελαιόλαδο: Μαλακώνει το δέρμα σε βάθος, διώχνει τα σημάδια της ακμής και απομακρύνει τους ερεθισμούς που προκαλούν τα σπυράκια.

Μηλόξυδο: Δεν είναι κατάλληλο μόνο για δίαιτα αλλά και για την εξαφάνιση της ακμής. Απλώστε το στο πρόσωπό σας, αφού πρώτα έχετε πλυθεί με το σαπούνι προσώπου σας. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά περίπου και μετά ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

 

myworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.