ploutarxos-570Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ βγάζουν λαβράκια και δείχνουν ότι κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι παρά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί. Έτσι, μετα την περιβόητη υπόθεση της Χαλκιδικής, όπου παρά το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ έκλεισε το νυχτερινό κέντρο, οι ιδιοκτήτες του το ξανάνοιξαν, μια νεα υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το epoli.gr, το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη ο Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου της Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, με τη συμμετοχή του γνωστού καλλιτέχνη – τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου. Το σωματείο ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Σε έλεγχο κλιμακίου του ΣΔΟΕ, όπως γράφει το newsit.gr, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, βρέθηκαν περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του προέδρου του Αθλητικού Σωματείου, ως υπόπτου φοροδιαφυγής.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της πόλης «Φώτης Κοσμάς» και η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Στασινόπουλος: «Θα ελέγξουμε το συμφωνητικό. Θα δούμε αν είχε κατατεθεί στην εφορία και αν ήταν πραγματικό».

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.