Ένσταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, ζητά να μπει στην κλήρωση του Champions LeagueΈνσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στην εφετινή διοργάνωση του Champions League κατέθεσε ο ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα στο Χάρκοβο, που βρήκε τον «Δικέφαλο» ισόπαλο 1-1 με την ουκρανική ομάδα, αποτέλεσμα που σήμανε και τον αποκλεισμό του. Οι Θεσσαλονικείς ζητούν από την UEFA το μπαλάκι που θα μπει στην κληρωτίδα για τα πλέι-οφ του Champions League να γράφει «Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ» σε αναμονή της απόφασης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για ενδεχόμενη τιμωρία των Ουκρανών.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία της ομάδας αφού υπάρχει το θέμα της Μέταλιστ με την UEFA» φέρεται να είπε ο ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ σε «πηγαδάκι» με τους εκπροσώπους Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί πως την Πέμπτη στις 10 το πρωί θα γίνει σύσκεψη στην UEFA για το ζήτημα της Μέταλιστ αλλά ενημέρωση για το ζήτημα  μπορεί να υπάρξει ακόμη και λίγο πριν την κλήρωση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.