Χωρίζουν έπειτα από 13 χρόνια γάμου – Το Σεπτέμβριο η επίσημη ανακοίνωση – Ο Ντάγκλας δεν αντέχει άλλο τα κυκλοθυμικά ξεσπάσματα της συζύγου του

Σάλος έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ με το δημοσίευμα αμερικανικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού το οποίο υποστηρίζει ότι το γνωστό ζευγάρι Καθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας παίρνει διαζύγιο.

Στο παρελθόν είχαν ακουστεί φήμες που ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό, τις οποίες όμως κάθε φορά τις διέψευδαν κατηγορηματικά μέσω εκπρόσωπων οι δύο σταρ.

Τώρα, όμως, το βρετανικό «Star magazine» αναφέρει ότι ο Ντάγκλας ετοιμάζεται να ανακοινώσει κι επίσημα το διαζύγιό του από την επι 13 χρόνια σύζυγό του.

«Ο γάμος του Μάικλ και της Κάθριν έχει ουσιαστικά τελειώσει. Ο Μάικλ πρόκειται να κάνει την ανακοίνωση σύντομα», επιβεβαίωσε άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό και συμπλήρωσε: «Η Κάθριν παλεύει να σώσει το γάμο, αλλά ο Μάικλ έχει κουραστεί πλέον. Έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, επέζησε από τέταρτο στάδιο καρκίνου του φάρυγγα κι αισθάνεται ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για τις εκρήξεις θυμού της, τις εναλλαγές της διάθεσης και τους απαιτητικούς τρόπους της».

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μάικλ Ντάγκλας είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη και 300.000.000 δολάρια (240.000.000 ευρώ περίπου), προκειμένου να «ξεφορτωθεί» την Κάθριν.

Η ζωή των δύο ηθοποιών πάντως τα τελευταία χρόνια μόνο ήρεμη δεν ήταν καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με την διπολική διαταραχή της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τον καρκίνο του Μάικλ Ντάγκλας

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς η οποία έπασχε από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ, μία μορφή μανιοκατάθλιψης, εισήχθη τον Απρίλιο του 2013 σε ειδική ψυχιατρική κλινική κάτι που είχε κάνει και το 2011. Μάλιστα κατά την τελευταία εισαγωγή της στην κλινική η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα , υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος για κανέναν να υποφέρει σιωπηλά.

Από την άλλη ο 68χρονος Ντάγκλας το 2010 διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε μακρόχρονες χημειοθεραπείες. Ενώ κανείς δεν θα ξεχάσει τη δήλωση που έκανε ο Ντάγκλας μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» κατά την οποία είπε ότι «για τον καρκίνο μου φταίει ο στοματικός έρωτας».

Ο παραμυθένιος γάμος τους έγινε στις 18 Νοεμβρίου 2000 στην αίθουσα χορού του ξενοδοχείου Πλάζα της Νέας Υόρκης με προσκεκλημένη όλη την ελίτ της σόουμπιζ. Η νεαρή Ουαλή ηθοποιός είπε το «ναι» στον πρωταγωνιστή του «Βασικού ενστίκτου» μπροστά σε αστέρες όπως ο Τζακ Νίκολσον, ο Μπραντ Πιτ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, και αυτομάτως έγινε μέλος μιας από τις πιο ισχυρές δυναστείες του κινηματογράφου. Οταν παντρεύτηκαν εκείνη ήταν 30, εκείνος 55 και ήταν αρκετοί όσοι αμφέβαλλαν για την επιτυχία του γάμου τους.

Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις από ανώνυμη πηγή που αναπαράγονται στα διεθνή μέσα το διαζύγιο «πρόκειται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, μετά τα βραβεία Emmy.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο πληροφοριοδότη, η Κάθριν προτίθεται να κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο της – άλλωστε και παλαιότερα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ, αφού προέρχεται από αυστηρά καθολική οικογένεια -, είναι όμως μάταιο. Ο Ντάγκλας φέρεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει σύζυγο και παιδιά – τον 12χρονο Ντίλαν και τη 10χρονη Κάρις – και να μείνει στη βίλα ενός φίλου του.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.