Μαζί με τους φόρους!

«Ο Μέσι κοστίζει 580 εκατ. ευρώ» δηλώνει ο πρόεδρος της ΜπαρτσελόναΣτις 580.000.000 ευρώ κοστολογεί την αξία του Λιονέλ Μέσι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα «Sport» ο Ροσέλ αναφέρθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ αλλά και στους Φάμπρεγας, Νεϊμάρ και… Μπέιλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την τιμή του Λιονέλ Μέσι:

«Όλοι οι παίκτες που θέλουν να φύγουν μπορούν να φύγουν, όλοι εκτός από τον Μέσι. Όποιοι θέλουν τον Μέσι πρέπει να δώσουν 250.000.000 ευρώ για να πληρώσουν τη ρήτρα, ενώ πρέπει να πληρώσουν και περισσότερο από το 56% σε φόρους. Συνολικά λοιπόν το κόστος θα φτάσει τα 580.000.000 ευρώ».

Για την πώληση του Τιάγκο Αλκάνταρα:

«Ο Τιάγκο έφυγε επειδή το ήθελε. Ζήτησε εγγράφως να παραχωρηθεί. Δεν θέλουμε παίκτες που δεν σκέφτονται πρώτα τη Μπάρτσα».

Για το φλερτ με Τιάγκο Σίλβα:

«Ο παίκτης που θέλαμε (Τιάγκο Σίλβα) είναι απλησίαστος επειδή η άλλη ομάδα δεν θέλει να τον πουλήσει. Είναι αδύνατο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Θα πρέπει να εξετάσουμε άλλες λύσεις».

Για τον Σεσκ Φάμπρεγας:

«Θέλει να μείνει όπως και εμείς. Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τους πω ότι ο Σεσκ δεν πωλείται».

Για τον Νεϊμάρ:

«Ο Ροναλντίνιο βοήθησε να αλλάξει η ιστορία του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό,  πρέπει να βοηθήσει να διατηρηθούμε στο επίπεδο που είμαστε. Θα χρειαστεί χρόνο. Αυτή τη στιγμή περισσότερο μπορεί να βοηθήσει τον Νεϊμάρ τον Μέσι παρά το αντίθετο. Ο Νεϊμάρ μπορεί να απασχολήσει τις άμυνες ώστε ο Μέσι να έχει έναν αντίπαλο λιγότερο. Εάν πριν είχε τέσσερις, τώρα θα έχει τρεις».

Για τα 120 εκ.ευρώ που είναι έτοιμη να δαπανήσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπέιλ:

«Ο χρόνος θα πει αν τα 120 εκατ. ευρώ είναι λίγα ή πολλά. Θα πρέπει να βάλουμε την ηλικία του, τους τίτλους του, το μισθό του, τη μέχρι τώρα καριέρα του και την ικανότητά του στο μίξερ. Αυτά θα μας πουν αν είναι ακριβός ή φθηνός. Ο Μπέιλ, που θα παίξει, είναι φθηνότερος από παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό».

δολ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.