Προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα

Τρείς νεκροί από φωτιά σε κατοικία στον ΩρωπόΤρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στον Ωρωπό. Τα τρία ηλικιωμένα άτομα, δύο 83χρονες γυναίκες και ένας 82χρονος άνδρας, ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέσα στο σπίτι βρισκόταν ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας 84 ετών ο οποίος αντελήφθη τη φωτιά, προσπάθησε να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους, επικοινώνησε με την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Ο 82χρονος επιχείρησε να βγει από το σπίτι όταν άκουσε τις φωνές του 84χρονου αλλά τον καταπλάκωσε τμήμα της οροφής που κατέρρευσε. Οι δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν νεκρές από τους άνδρες της Πυροσβεστικής πιθανότατα από ασφυξία.

Στο συμβάν επενέβησαν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μετά από κλήση που έλαβαν στις 04:45 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα ψυγείου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.