Μόλις χαλάρωσαν λίγο οι έλεγχοι μετά τις αλλεπάλληλες έρευνες που ακολούθησαν την ομαδική απόδραση των Αλβανών στις 22 Μαρτίου, άρχισαν πάλι να «περνούν» ανεξέλεγκτα ποσότητες ναρκωτικών στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων!

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος ανακάλυψε σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 0,6 γραμμαρίου και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Τρικάλων στους οποίους την παρέδωσε. Οι αστυνομικοί έκαναν προανάκριση, αλλά δεν αποκαλύφθηκε ποιος είχε αφήσει τα ναρκωτικά στο συγκεκριμένο σημείο και για ποιον προορίζονταν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 267 γραμμαρίων και 36 χάπια “Tavor” για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι μιας 30χρονης Ελληνίδας στην Αλεξανδρούπολη. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η νεαρή οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών.

*** Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους έκρυβαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43,4 γραμμαρίων, ένας 40χρονος Έλληνας και ένας 37χρονος Καναδός τους οποίους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν για κατοχή ναρκωτικών στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Μανώλης Βάιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.