Στο σημείο που έγινε το δυστύχημα το μέγιστο όριο ήταν τα 80 χλμ/ώρα

Βίντεο από τον εκτροχιασμό του τραίνου στην ΙσπανίαΜε 190 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε ο μηχανοδηγός του τρένου που εκτροχιάστηκε έξω από το Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στη Γαλικία, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, ενώ σύμφωνα με τις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας στη Μαδρίτη μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και Αμερικανοί και Βρετανοί πολίτες.

«Επί του παρόντος συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το δυστύχημα και ήλθαμε σ’ επαφή με τις οικογένειες ορισμένων Αμερικανών πολιτών», τόνισε ο επιτετραμμένος της αμερικανικής πρεσβείας Λουίς Μορένο, σε γραπτή του ανακοίνωση στον ιστότοπο της πρεσβείας.

Εκπρόσωπος της βρετανικής πρεσβείας πρόσθεσε πως είναι σε γνώση του ότι έχει τραυματιστεί ένας Βρετανός πολίτης, όμως δεν θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο από το πολύνεκρο δυστύχημα
Βίντεο από τον εκτροχιασμό του τρένου που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη βόρεια Ισπανία, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο συγκλονιστικό στιγμιότυπο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, καταγράφεται η στιγμή που ο συρμός ενώ κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη στροφή, βγαίνει από τις ράγες.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η σφοδρότητα με την οποία το τρένο εκτροχιάζεται, οδηγώντας στο θάνατο δεκάδες επιβάτες.

Δείτε το βίντεο:

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.