Τυλιγμένος σε μία λευκή κουβέρτα στην αγκαλιά της μητέρας του ο πρίγκιπας του Κέιμπριτζ και τρίτος διάδοχος του αγγλικού θρόνου έκανε χθες τη πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Το βασιλικό αγόρι ζυγίζει 3,8 κιλά και ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Δευτέρας και όπως είπε χθες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του.

Έπειτα από πολλές ώρες αναμονής οι παπαράτσι και οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί χθες έξω από την πτέρυγα «Lindo Wing» της κλινικής St Mary ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις είδαν το ζευγάρι να βγαίνει χαμογελαστό έξω και να παίρνει το δρόμο του για τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον μαζί με τον πρίγκιπα, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Στις πρώτες τους δηλώσεις,όπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, μιλώντας για το όνομα του μωρού, είπαν ότι «ακόμα το σκεφτόμαστε» και έκαναν λόγο για «μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή».

Μάλιστα, ο Ουίλιαμ σχολιάζοντας τα μαλλιά του βρέφους, τόνισε χαριτολογώντας: «Δόξα τω Θεώ, έχει περισσότερα μαλλιά από εμένα».

Ο πρίγκιπας είπε ακόμη ότι, όταν μεγαλώσει το παιδί του, θα του «υπενθυμίσει» ότι… παίδεψε τους γονείς του, καθώς ο τοκετός της Κέιτ άργησε λίγο περισσότερο, απ’ ότι είχε προβλεφθεί.

Όσον αφορά στους παππούδες του, ο Κάρολος αποκάλεσε το μωρό «θαυμάσιο», ενώ η Κάρολ Μίντλετον «πανέμορφο».

Πάντως, μιας και το ζευγάρι είχε επιλέξει να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί στο ίδιο νοσοκομείο που γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια και ο μπαμπάς του, δηλαδή ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, φαίνεται ότι η Κέιτ αποφάσισε να θυμίσει σε… όλα  την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Έτσι, εκτός από τα ήδη γνωστά κοινά που μοιράζονται οι δύο γυναίκες, όπως το ότι η ζωή τους άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη, ότι μοιάζουν στο χαρακτήρα και στη γλυκύτητα που εκπέμπουν, πλέον Κέιτ και Νταϊάνα, όχι μόνο γέννησαν στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά τη γέννα με (σχεδόν) τα ίδια ρούχα!

Η εμφάνιση της Κέιτ θύμισε σε πολλούς εκείνη της ξανθιάς πριγκίπισσάς τους, στις 21 Ιουνίου του 1982, οπότε και η Νταϊάνα είχε περάσει το κατώφλι του St. Mary’s, έχοντας στο πλευρό της τον Κάρολο και είχε παρουσιάσει στο βρετανικό λαό τον πρώτο διάδοχο του θρόνου.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.