Συνελήφθη συνομήλικος ομοεθνής του άτυχου νεαρού πιωμένη η παρέα

Νεκρός 19χρονος Βρετανός στα Μάλια ύστερα από συμπλοκή τουριστώνΕνας 19χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ τουριστών στα Μάλια της Κρήτης, στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έπεσε νεκρός σε πεζόδρομο των Μαλίων από χτυπήματα μαχαιριού ή άλλου αιχμηρού αντικειμένου από συμπατριώτη του κατά τη διάρκεια συμπλοκής 30 περίπων ατόμων, όλοι υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ύστερα από διασκέδαση και κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ σε μπαρ της περιοχής.

Οι υπόλοιποι τουρίστες όταν αντιλήφθηκαν πως ο 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στον δρόμο τράπηκαν σε φυγή ενώ ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί στους οποίους οι υπόλοιποι της παρέας υπέδειξαν τον δράστη της δολοφονίας, έναν 19χρονο συμπατριώτη του θύματος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, άλλα 17 άτομα, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες παρέες είχαν το τελευταίο διάστημα εμπλακεί και πάλι σε φασαρίες στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.