Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ
Αγόρι γέννησε η Κέιτ ΜίντλετονΕνα αγόρι έφερε στον κόσμο η δούκισα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, όπως ανακοίνωσαν απόψε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μετά από 15 και πλέον ώρες μετά την εισαγωγή της πριγκίπισας στο μαιευτήριο St Mary’s του Λονδίνου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ είναι καλά και θα παραμείνει στο μαιευτήριο ως το πρωί, σύμφωνα με την βρετανική μοναρχία και το BBC.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο St. Mary’s του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα ανάκτορα, το βασιλικό βρέφος, που είναι το πρώτο παιδί του ζεύγους και που έρχεται τρίτο στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στις 4.24 το απόγευμα ώρα Λονδίνου (6.24 ώρα Ελλάδας) και ζυγίζει 3,978 κιλά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν παρών κατά την διάρκεια του τοκετού.
Ευτυχής για τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και το στενό περιβάλλον της.

Ο Εντ Πέρκινς, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον, δίνει το φάκελο με την αναγγελία της γέννησης του διαδόχου στον οδηγό της λιμουζίνας που μεταφέρει το χαρμόσυνο νέο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ο Εντ Πέρκινς, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον, δίνει το φάκελο με την αναγγελία της γέννησης του διαδόχου στον οδηγό της λιμουζίνας που μεταφέρει το χαρμόσυνο νέο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Η Κέιτ Μίνλετον μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν θέλησαν να δώσουν πληροφορίες στο κοινό σχετικά με το φύλο του παιδιού, ώστε να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Μάλιστα, τα στοιχήματα μέχρι το παρά πέντε της γέννησης, «έδειχναν» κορίτσι.

H 31 ετών Κέιτ, εισήχθη -από την πίσω είσοδο- στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, στο Πάντινγκτον του δυτικού Λονδίνου, όπου είχε γεννηθεί το 1982, ο Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας είχε δηλώσει άλλωστε ότι θέλει να είναι μαζί με τη γυναίκα του την ώρα της γέννησης του πρώτου παιδιού τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε αμέσως μετά την εισαγωγή στο μαιευτήριο, γύρω στις 7.30 (ώρα Ελλάδος), με τη βοήθεια ιατρικής ομάδας, υπό τις οδηγίες του Μάρκους Σέτσελ, πρώην γυναικολόγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

EΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.