Οταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσέφερε ρωσικό διαβατήριο στον γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να εγκαταλείψει τη Γαλλία εξαιτίας της υψηλής φορολογίας, το Κρεμλίνο θεωρούσε πως είχε βρει ένανιδιαίτερα επιφανή εκπρόσωπο για τη Ρωσία στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση του διαβατηρίου του Ντεπαρντιέ και τον υποδέχτηκε ο ίδιος προσωπικά στην κατοικία του στη Μαύρη Θάλασσα. Εξι μήνες μετά την άφιξή του στη Ρωσία όμως, ο εκλεκτός καλεσμένος του Πούτιν έχει αναδειχτεί σε μείζον πρόβλημα καθώς τα κακόγουστα αστεία του, οι πολιτικά αμφίσημες απόψεις του και ο γεμάτος κραιπάλες και υπερβολές βίος που διάγει φέρνουν ολοένα και περισσότερους Ρώσους σε δύσκολη θέση.

Στο τελευταίο από τα σκάνδαλα στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Ντεπαρντιέ, ο γάλλος ηθοποιός παρουσιάζεται ως ένας άξεστος σεξομανής.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η 26χρονη ρωσίδα ηθοποιός Αλίσα Πράντα, η οποία γνωρίστηκε με τον 64χρονο Ντεπαρντιέ στο πλατό μιας ρωσικής τηλεοπτικής σειράς, αποκάλυψε ότι οι φύλακες βρήκαν τον ηθοποιό να κάνει σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των τηλεοπτικών στούντιο. «Την προηγούμενη ημέρα, μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες.Οταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα. Η σκηνή ήταν σοκαριστική. Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά», ανέφερε η ρωσίδα ηθοποιός για να προσδιορίσει στη συνέχεια ότι ο Ζεράρ «συμπεριφέρεται πάντα μ’ αυτόν τον τρόπο και συνηθίζει να θωπεύει τα κορίτσια. Είναι κάτι το φυσιολογικό γι αυτόν […] Είναι ένας μεγάλος σταρ».

Μία φωτογραφία στο κινητό τηλέφωνο της Αλίσα Πράντα απεικονίζει τον Ντεπαρντιέ μαζί με την Αλίσα και μία ακόμη ηθοποιό. Ο πιο διάσημος από τους σύγχρονους γάλλους ηθοποιούς με το δεξί του χέρι αγκαλιάζει τις δύο νεαρές Ρωσίδες, ενώ το αριστερό του χέρι βρίσκεται πάνω στους γλουτούς της Αλίσα.

Η επίσημη κατοικία του Ντεπαρντιέ βρίσκεται στην πόλη του Σαράνσκ, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Μορδόβιας, περίπου 640 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Ρωσίας. Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του γαλλικού περιοδικού «Le Points», ο Ντεπαρντιέ είναι τακτικός θαμώνας ενός κλαμπ του Σαράνσκ όπου συνηθίζει να καταναλώνει λίτρα ουίσκι παρέα με δεκάδες πανέμορφες νεαρές Ρωσίδες. «Πίνει και μετά οδηγεί μεθυσμένος, πουλάει σε υπερβολικές τιμές μέτριο κρασί, ουρεί στους κοινόχρηστους χώρους των αεροπλάνων και πρόσφατα άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ρωσικές κωμικές εκπομπές. Και το πρόσωπό του είναι πάντα κόκκινο. Πρόκειται σίγουρα για έναν βέρο Ρώσο. Καλώς ήρθες Ζεράρ», σημείωσε ειρωνικά στο blog του ο ρώσος κινηματογραφιστής Σεργκέι Καλβάρσκι.

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.