Τρεις μήνες μετά τη χειρότερη -αγωνιστικά- στιγμή της ιστορίας της ομάδας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν σήμερα Δευτέρα στα Σπάτα με το κοντέρ μηδενισμένο και με όνειρα για τη δημιουργία μίας νέας εποχής. 

Τα όσα μεσολάβησαν από τις 21 Απριλίου μέχρι σήμερα ήταν τόσο σημαντικά που κατάφεραν να απαλύνουν την πίκρα του κόσμου για τον υποβιβασμό στη Football League 2 και να δώσουν όραμα κι ελπίδα για το μέλλον. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πλέον στο τιμόνι υπάρχει αισιοδοξία ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι μία κακή παρένθεση και τέτοιες μέρες το 2015 θα μιλάμε για την επιστροφή της ΑΕΚ στα σαλόνια και μάλιστα έχοντας αποκτήσει το δικό της νέο γήπεδο.

Σήμερα λοιπόν η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σήμανε ουσιαστικά την αρχή. Οι Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης, Δέλλας, Μπορμπόκης, Ζήκος, Κέζος, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους έβαλαν στο κλίμα της νέας εποχής. Ζητούν μία ΑΕΚ νικήτρια που όμως πρέπει τα πάντα να τα κατακτήσει στο γήπεδο, χωρίς να της χαριστεί τίποτα.

Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες που θα τραβήξουν φέτος το… κουπί αφού το ρόστερ αριθμεί 21 ποδοσφαιριστές και από δω και πέρα θα γίνουν λίγες προσθήκες. Μία βασική είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού για την οποία δεν υπάρχει πλέον στη λίστα το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν άλλη λύση. Αντίθετα ευκαιρία να υπογράψει θα έχει ο 18χρονος αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλος που πέρσι άνηκε στη Νίκη Βόλου και στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Στην πρώτη προπόνηση το πρόγραμμα περιείχε τρέξιμο και ασκήσει φυσικής κατάστασης. Πλέον άπαντες περιμένουν την απογευματινή προπόνηση στις 18.30 που είναι ανοιχτή για τον κόσμο που αναμένεται να δώσει μαζικό παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

pamesports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.