Ως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου η υποβολή δικαιολογητικών στα νέα τμήματα

Από την Πέμπτη οι μετεγγραφές 2.654 φοιτητών σε ΑΕΙ-ΤΕΙΑπό την Πέμπτη 18 Ιουλίου ξεκινούν οι εγγραφές των 2.654 φοιτητών που πληρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια για την μετεγγραφή τους σε τμήματα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Οι επιτυχόντες της διαδικασίας μεταφοράς θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καλούνται να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους στη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής τους προκειμένου να υποβάλουν αίτηση εγγραφής προσκομίζοντας αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτή.

Στην περίπτωση που οι φοιτητές δεν διαθέτουν αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης μπορούν να το εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του υπουργείου πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους.

Η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου ενώ η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων ολοκληρώνεται μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών.

ΔΟΛ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.