Με αποκλεισμό τριών ετών και επτά μηνών τιμωρήθηκε ο βέλγος γκολκίπερ Ζιγέ

Ιταλία: «Καμπάνες» σε 20 παίκτες για «στημένα» ματςΤην επιβολή ποινών αποκλεισμού σε 20 ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) για την εμπλοκή τους σε «στημένους» αγώνες. Μάλιστα ο βέλγος γκολκίπερ της Τορίνο Ζαν Φρανσουά Ζιγέ τιμωρήθηκε με «καμπάνα» τριών ετών και επτά μηνών!

Οπως γνωστοποίησε η FIGC, ο Ζιγέ και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν για«αθλητική απάτη» στις αναμετρήσεις Μπάρι-Τρεβίζο τον Μάιο του 2008 και Σαλερνιτάνα-Μπάρι τον Μάιο του 2009, αμφότερες στο πλαίσιο της Β΄ κατηγορίας.

Σημειωτέον ότι ο 34χρονος γκολκίπερ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από ένα χρόνο από την Τορίνο, αγωνιζόταν στην Μπάρι κατά το επίμαχο διάστημα των χειραγωγημένων αγώνων, ενώ οι άλλοι παίκτες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό μεταξύ έξι μηνών και τεσσάρων ετών.

Η Μπάρι, στην οποία θα επιβληθεί αφαίρεση ενός βαθμού για τη σεζόν 2013-14, ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία στο τέλος της σεζόν 2008-09 και υποβιβάστηκε εκ νέου στη Serie B τη σεζόν 2010-11.

ΔΟΛ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.