«Σεξ και τσόπστικς»

Τεχνικός προέβαλε πορνό (κατά λάθος) σε γιγαντοοθόνη σταθμού τρένου

Ήθελε μάλλον να δει κρυφά πορνό εν ώρα εργασίας, αλλά δεν πρόσεξε ότι μαζί του παρακολουθούσε (θέλοντας και μη) ολόκληρος σταθμός τρένου.

Ένας τεχνικός στη βορειοανατολική Κίνα κλήθηκε να φτιάξει τα ηλεκτρονικά συστήματα στο σταθμό τρένου του Τζιλίν. Όταν τελείωσε, έβαλε σε μία από τις συσκευές dvd να δει μία ταινία θέλοντας να… ανταμείψει τον εαυτό του για την σκληρή δουλειά.

Η ταινία λεγόταν «Απαγορευμένος Μύθος: Σεξ και Τσόπστικς» και, όπως προϊδέαζει και ο τίτλος, είναι ακατάλληλη για ανηλίκους. Ο τεχνικός όμως, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν είχε καταλάβει ότι η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με γιγαντοθόνη στο σταθμό.

Η ταινία έπαιζε για δέκα λεπτά, τόσο στην οθόνη του τεχνικού όσο και στη γιγαντο-οθόνη του σταθμού που προορίζεται για διαφημιστικά σποτ. Ο τεχνικός πήρε είδη από τις φωνές τι γινόταν και αποσυνέδεσε τη συσκευή, πετώντας μάλιστα τον δίσκο από το παράθυρο.

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.