Πόσα μέρη έχουν αλλάξει μέσα σε 70 μέρες οι δύο πρώην πρωθυπουργοί

Οι διακοπές διαρκείας του Καραμανλή και του Παπανδρέου
Σε βίλες και πανάκριβες σουίτες περνούν ξέγνοιαστα τις ημέρες τους οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, εναλλάσσοντας τις βουτιές στο Αιγαίο με εκδρομές στο εξωτερικό.

Ο μεν Κώστας Καραμανλής, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» όργωσε την Κάτω Ιταλία το Πάσχα επισκεπτόμενος με την οικογένειά του την Απουλία, την Καλαβρία και τη Σικελία.

Ακολούθησε το ταξίδι στην Τήνο τον Μάιο όπου σύσσωμη η οικογένεια έμεινε σε φιλικό σπίτι κοντά στην παραλία του Αγίου Ιωάννη. Στη συνέχεια η οικογένεια Καραμανλή πήγε για ένα τριήμερο στην Άνδρο, όπου απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις. Η περιοδεία όμως δεν σταματά εδώ καθώς ο επόμενος σταθμός του πρώην πρωθυπουργού ήταν τα Ζαγοροχώρια, ενώ όπως φαίνεται τίποτα δεν είναι ικανό να επηρεάσει το πρόγραμμα των διακοπών του αφού προτίμησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να πάει στο Μαρμάρι της Εύβοιας παρά να βρεθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την ανάδειξη της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος γυρνώντας από το Λας Βέγκας όπου ήταν ομιλητής σε επενδυτικό συνέδριο πέρασε το Πάσχα στις Σπέτσες, ενώ δέκα ημέρες μετά ταξίδεψε για ένα διήμερο στη Λωζάνη, όπου γευμάτισε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ κ. Ζακ Ρογκ και συμμετείχε σε συνέδριο ως ομιλητής.

Μέσα στον Μάιο ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε σε συνέδριο στο Παρίσι και δύο μέρες μετά πέταξε για Τορόντο όπου συμμετείχε σε debate για τη φορολογία πλουσίων μαζί με τον νομπελίστα Πολ Κρούγκμαν. Ο Ιούνιος για τον κ. Παπανδρέου μπήκε με ταξίδι στην Ελβετία για το Ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ, ενώ το πρώτο δεκαήμερο ολοκληρώθηκε με ομιλία στο TED Global του Εδιμβούργου. Στο τέλος Ιουνίου ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε τις διακοπές του στην Ελλάδα από τη Σέριφο, όπου φιλοξενήθηκε σε σπίτι στην ακτή Λια.

Ανέμελος επισκεπτόταν το αγαπημένο του στέκι όπου απόλαυσε ψητά και σαλάτες, ενώ επισκεπτόταν με την σύζυγό του και ψαροταβέρνα της περιοχής.

Επέστρεψε στην Αθήνα για να μεταβεί στη Σιένα για συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη στη Μεσόγειο.

Η πρόκληση όμως ξεχείλισε στην Κυλλήνη όπου το ζεύγος Παπανδρέου έμεινε σε ξενοδοχείο, η πιο φτηνή σουίτα του οποίου κοστίζει 480 ευρώ. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τα θαλάσσια σπορ στην πριβέ παραλία των δύο χιλιομέτρων, ενώ επιστρέφοντας στην Αθήνα ψήφισε την Τρίτη για την άρση της ασυλίας βουλευτών. Για να ετοιμάσει στη συνέχεια τις βαλίτσες του για το επόμενο ταξίδι στο Παρίσι.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.