Βρέθηκαν πάνω σε κομμάτια χαρτιού

http://www.newsbeast.gr/files/temp/CD793FCB67F0E76A24AD10897EC00D24.jpg
Στον έναν από τους δύο συλληφθέντες, που σύμφωνα με την Αστυνομία θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χειρόγραφο προσχέδιο της προκήρυξης που βρέθηκε στα σκουπίδια, όπως προέκυψε από την έρευνα που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πρόκειται για τμήματα χειρόγραφου προσχέδιου προκήρυξης με την οποία αναλάμβαναν την ευθύνη της αποστολής του εκρηκτικού φακέλου στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Δημήτρη Χωριανόπουλο.

Τα αποτυπώματα που ταυτοποιήθηκαν ανήκουν στον 30χρονο Α.Τ που συνελήφθη στη Σταυρούπολη.

Σύμφωνα με το Newsbeast.gr, οι δύο, εξετάζονται κυρίως για τις τελευταίες ενέργειες της άτυπης αναρχικής ομοσπονδίας- Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI-IRF) που έχει αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου φακέλου που εξουδετερώθηκε στον τέως διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής Δημήτρη Χωριανόπουλο, τις βομβιστικές ενέργειες στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη και σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Ναυπλίου στο Άργος καθώς και για εμπρησμό ξενοδοχείου στη Τζακάρτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.