Ολόκληρη η πορεία της «ένωσης» σε ένα βίντεο

http://www.newsbeast.gr/files/temp/8C9838A7F924F67699F04E60D7EE8557.jpgΗ αντίστροφη μέτρηση για την αντεπίθεση της ΑΕΚ ξεκίνησε. Πριν όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης «γυρίσει την κλεψύδρα», ένα πεντάλεπτο video πρόλαβε να γεμίσει ΑΕΚ την αίθουσα.

Το ποια είναι η ΑΕΚ δεν χρειάζεται συστάσεις. Πόσω μάλλον όταν στο κοινό της χθεσινής παρουσίασής της συμπεριλαμβάνονταν μορφές που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Το video ωστόσο με το οποίο άνοιξε η εκδήλωση συγκίνησε όλους όσους την παρακολούθησαν. Κι αυτό διότι σε πέντε περίπου λεπτά (και με μουσική υπόκρουση από την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα») κατάφερε να χωρέσει όλη την πορεία της «Ένωσης» στο χρόνο.

Από τις προσφυγικές καταβολές της στις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες της. Και από την καταστροφή με το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας» και τον υποβιβασμό στις προαναγγελίες ότι θα επιστρέψει δυνατότερη και με το δικό της σπίτι.

Κυρίως όμως με τη φωνή του Πατριάρχη ν’ ακούγεται στο τέλος του video και να υπενθυμίζει πως «η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν».

Δείτε το Video:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.