«Η Δεξιά δεν είναι ίδια με τη Σοσιαλδημοκρατία»Στη δήλωση του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ότι οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, ευθύνονται για τη σημερινή κρίση, επιμένει εκ νέου ο Μάκης Βορίδης.

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ότι «η δημοσιονομική κρίση οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, πολιτική έκφραση της οποίας υπήρξε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80».

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση αυτή είχε διατυπώσει στο Συνέδριο της ΝΔ, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Ο κ. Βορίδης διευκρίνισε πάντως, ότι η παρέμβασή του είχε ιστορική αναφορά και τονίζει ότι δεν αφορούσε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ «το οποίο έχει τηρήσει σε πάρα πολλά θέματα μια συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση».

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας της ΝΔ, με τη Χρυσή Αυγή. Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Θεωρώ ότι η ΝΔ εκφράζει την εθνική, λαϊκή και κοινωνική Δεξιά. Ένα μεγάλο τμήμα των θέσεων της Χρυσής Αυγής, ειδικά στα ζητήματα της Δημοκρατίας, των ατομικών ελευθεριών και της οικονομικής ελευθερίας προσομοιάζει με θέσεις της Αριστεράς».

Υπογραμμίζει ότι η αποτελεί επιλογή του ελληνικού λαού και όχι της ΝΔ η κυβερνητική συνεργασία και συμπληρώνει «δεν σημαίνει ότι η Δεξιά είναι ίδια με τη Σοσιαλδημοκρατία. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα».

Newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.