Αναδείχτηκε πρώτος Έλληνας στον 6ο γύρο …

http://www.newsbeast.gr/files/temp/4E6DB28F76AEEC05A01CDCCEECD93773.jpgΟ 10 φορές έλληνας πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRE 450R ήταν ο πρώτος μεταξύ των ελλήνων οδηγών στην κατηγορία Ε2 του 6ου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που διοργανώθηκε στην Καστοριά.

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από την Off Road Team στην περιοχή της Καστοριάς, με την υποστήριξη των τοπικών Αρχών έδωσε τη δυνατότητα στους 80 αγωνιζόμενους αλλά και στους χιλιάδες φίλους της μοτοσυκλέτας να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα με φόντο τη λίμνη της Καστοριάς.

Οι αγωνιζόμενοι κάλυψαν συνολικά 500 χιλιόμετρα μέσα από 25 ειδικές διαδρομές κατά τη διάρκεια του τριήμερου αγώνα. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας βρέθηκε στην πρώτη θέση ανάμεσα στους έλληνες αθλητές τόσο στα 2 σκέλη του αγώνα όσο και στο Super Test της Παρασκευής χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ο  Γρεβενιώτης πρωταθλητής στον τερματισμό δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το αποτέλεσμα αφού μου δόθηκε η δυνατότητα να επαναλάβω την επιτυχία που είχα το 2002 με τη συμμετοχή μου στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που είχε διοργανωθεί στα Καλάβρυτα και είχα τερματίσει 1ος Έλληνας οδηγώντας μία Honda CR125».

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας ήταν 15ος και τις δύο ημέρες του αγώνα στην Ε2, επικρατώντας στην εσωτερική μονομαχία με τον Γιάννη Τρίγκα (Yamaha). Με τις δύο αυτές θέσεις ο οδηγός από τα Γρεβενά πήρε και δύο βαθμούς στην κατάταξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro.

Βαθμούς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα απέσπασαν και άλλοι έλληνες οδηγοί στις δύο άλλες κατηγορίες. Στην κατηγορία Ε1, Αντώνης Δήμου (Honda) ήταν και τις δύο ημέρες 12ος, ενώ στην Ε3 ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ήταν και τις δύο ημέρες (11ος), μπροστά από το Δήμο Γκαϊτατζή (12ος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.