Ο σεσημασμένος κακοποιός συνελήφθη, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, στην περιοχή Νεράιδα Κοζάνης

Πρόκειται για 27χρονο Αλβανό, ο οποίος καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης των ανακριτικών αρχών της Αμαλιάδας για «ληστεία κατά συναυτουργία», «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία», «απόπειρα ληστείας», «απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση», «απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας», «εγκληματική οργάνωση» και «οπλοκατοχή», πράξεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας κατά το τελευταίο 6μηνο.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε στη Νεράιδα να εργάζεται ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν, επίσης, τους δύο Έλληνες ιδιοκτήτες της μονάδας, έναν 54χρονο κι έναν 46χρονο, για παράνομη απασχόληση.

Μάλιστα, ο Αλβανός, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε να ξεφύγει και εκμεταλλευόμενος το δύσβατο και τη βλάστηση της περιοχής, κρύφτηκε προσωρινά, αλλά στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος σθεναρά.

Σε βάρος του 27χρονου, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, εκκρεμεί, εξάλλου, απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης…

Νewsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.