http://4.bp.blogspot.com/-6nXtez1px0U/Udac2HoFYRI/AAAAAAACBqM/L1xxdBBD7jc/s1072/P8030866.JPGΟ Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης επισκεπτόμενος το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2013, τη Δεσκάτη συναντήθηκε στο γήπεδο της πόλης με αθλητές και αθλήτριες της αποστολής της Εθνικής Ομάδας Παίδων-Κορασίδων που προετοιμάζονται εκεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας από 10 έως 14 Ιουλίου όπως και της ομάδας που θα συμμετάσχει στο 12ο θερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων και θα διεξαχθεί από 14-19 Ιουλίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Μεταξύ των αθλητών και ο δικός μας Χρήστος Κοτίστας του ΓΣ Δεσκάτης που θα αγωνιστεί στα 800μ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τη δυνατότητα φιλοξενίας εκ μέρους της Δεσκάτης αθλητικών αποστολών και την ανάγκη προσανατολισμού της πόλης σε παρεμφερείς δραστηριότητες υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τη στήριξη της Περιφέρειας σε κάθε βήμα. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και της αθλήτριες με την ελπίδα να γυρίσουν νικητές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.