Το ένα από τα δυο ήταν αυτό που αφαίρεσαν μετά τη δολοφονία του 37χρονου Υπαρχιφύλακα

Βρέθηκαν δύο οχήματα που είχαν κλέψει οι δραπέτες των φυλακών ΤρικάλωνΔύο οχήματα που είχαν αφαιρέσει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε ορεινή τοποθεσία στην περιοχή Περιθιώτισα Φωκίδας.

Συγκεκριμένα βρέθηκε το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. μάρκας Φορντ του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου από πέντε άτομα μετά την δολοφονία του 37χρονου
Υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας. Το όχημα βρέθηκε μέσα σε χαράδρα, καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Επίσης εντοπίστηκε το ημιφορτηγό μάρκας Μιτσουμπίσι που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 20ης Ιουνίου από σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας. Το αυτοκίνητο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και επίσης καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Τότε οι δράστες, αμέσως μετά την κλοπή του οχήματος, είχαν κινηθεί προς Ναυπακτία και όταν αντιλήφθηκαν αστυνομικό μπλόκο μετά τη γέφυρα Ρέρεσι, έκαναν αναστροφή και κινήθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Βυθούλκας Διονύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.