Τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου από τους Μπλέιζερς αποκτούν οι Ρόκετς -Ελάχιστες οι πιθανότητες να μετακομίσει φέτος στο ΝΒΑ ο 23χρονος φόργουορντ

Πάει Ρόκετς ο ΠαπανικολάουΣτα χνάρια του Βασίλη Σπανούλη είναι πιθανό να βαδίσει ο Κώστας Παπανικολάου.

Οι Ρόκετς απέκτησαν τα δικαιώματα του 23χρονου φόργουορντ από τους Μπλέιζερς στο πλαίσιο μίας ανταλλαγής. Πάντως θεωρείται απίθανο να καταβάλουν το buy out του 1 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του παίκτη και να τον πάρουν φέτος (το συμβόλαιο του «Παπ» λήγει το επόμενο καλοκαίρι).

Η ομάδα του Χιούστον συμφώνησε να παραχωρήσει τον Τόμας Ρόμπινσον στο Πόρτλαντ, που πέραν των δικαιωμάτων του Παπανικολάου θα πάρει σαν αντάλλαγμα κι εκείνα του Μάρκο Τοντόροβιτς της Μπαρτσελόνα, αλλά και δύο μελλοντικές επιλογές δευτέρου γύρου στα ντραφτ.

Η συμφωνία δεν μπορεί-βάσει κανονισμών-να επισημοποιηθεί πριν τις 10 Ιουλίου και οι Ρόκετς προχώρησαν σε αυτή προκειμένου να αδειάσουν χώρο στο salary cap τους, ώστε να μπορούν να προσφέρουν 88 εκατ. δολάρια για τετραετές συμβόλαιο στον Ντουάιτ Χάουαρντ. Χθες οι «ρουκέτες» αποδέσμευσαν τους Κάρλος Ντελφίνο και Άαρον Μπρουκς με το ίδιο σκεπτικό.

Ο Παπανικολάου είχε επιλεγεί στα περσινά ντραφτ από τους Νικς στο νούμερο «48», αλλά στη συνέχεια τα δικαιώματά του μεταφέρθηκαν με ανταλλαγή στους Μπλέιζερς και από τα ξημερώματα ανήκουν στους Ρόκετς.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.