Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Κλείνει Βάις, φέρνει Αμαλφιτανό, σενάρια και για ΜάντζιοΟ σλοβάκος περιφερειακός επιθετικός Βλάντιμιρ Βάις, ποδοσφαιριστής ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα, εκρηκτικότητα, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και το πολύ καλό σουτ που διαθέτει από μακρινή απόσταση, είναι ήδη στην Αθήνα και συζητεί με τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών

Ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, πάτησε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/6) και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Ο Βάις (γνωστός επίσης για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει φορέσει πέντε διαφορετικές φανέλες σε διάστημα τριών ετών και συγκεκριμένα των Μάντσεστερ Σίτι, Μπόλτον, Γκλάσγκοου Ρέιντζερς, Εσπανιόλ και Πεσκάρα!) αναμένεται, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Ερυθρόλευκους.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις με τον 28χρονο γάλλο επιτελικό μέσοΜοργκάν Αμαλφιτανό, και όπως εκτιμούν οι παράγοντες του συλλόγου οι διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική έκβαση. Ο νυν άσος της Μαρσέιγ αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και γραπτώς η (επί της παρούσης) προφορική συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο έχουν διαδραματίσει τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Πιερ Ισά, όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ, οπ οποίος σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο αναφέρθηκε με εξαιρετικά λόγια για τον Ολυμπιακό μιλώντας στον Αλμαφιτανό:

«Μην το σκέφτεσαι. Για να καταλάβεις το μέγεθος του Ολυμπιακού, σκέψου ότι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της Ελλάδας .Ενας τεράστιος σύλλογος που μονοπωλεί διακρίσεις και τρόπαια» είπε στον Αλμαφιτανό, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Καρεμπέ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και του 30χρονου πρώην επιθετικού του Ατρομήτου αλλά και του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Μάντζιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.