ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 7 ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στην ημερίδα ορίων αγωνιστικής κατηγορίας στις 21-22 Ιουνίου στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης.

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 7 κολυμβητές όπου πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση.

Η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα στην κατηγορία Νεανίδων έπιασε το όριο πρόκρισης στο αγώνισμα 100μ πρόσθιο.

Η κολυμβήτρια Αμανατίδου Μαρίνα στην κατηγορία κορασίδων στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η αθλήτρια αγωνίζεται για 1 χρόνια στην κατηγορία κορασίδων.

Στην κατηγορία κορασίδων την πρώτη εμφάνιση και συμμέτοχη στις κορασίδες πραγματοποίησε η κολυμβήτρια Ζιώγα Δέσποινα στο αγώνισμα 400μ ελεύθερο.

Στην κατηγορία παίδων αγωνίστηκε ο Μπαλντούμης Θωμάς στα αγωνίσματα 200μ και 400μ ελεύθερο.

Η αθλήτρια Δασκαλοπούλου Θεοδώρα στην κατηγορία παγκορασίδων-Β στην πρώτη συμμετοχή στην αγωνιστική κατηγορία προκρίθηκε στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο αθλητής Μπαλντούμης Παναγιώτης στην 2 εμφάνιση στην κατηγορία παμπαίδων-Β προκρίθηκε στα 200μ ελεύθερο. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει προκριθεί και στα 400μ ελεύθερο.

Στην κατηγορία 12 ετών αγωνίστηκε η αθλήτρια Γιάτσου Δέσποινα στα αγωνίσματα 50μ και 100μ ελεύθερο με πολύ καλή εμφάνιση και στα 2 αγωνίσματα να αναφέρουμε ότι η αθλήτρια προετοιμάζεται με την αγωνιστική ομάδα.

http://3.bp.blogspot.com/-6mrbWu7l-kk/Ucoe3vshNiI/AAAAAAACAQg/UXalZ9hdgTo/s1600/2013-06-22+08.58.48.jpg

Η Αγωνιστική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια στις 6-7 Ιούλιου στον τελευταίο αγώνα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 22-27 ΙΟΥΛΙΟΥ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.