harilaou-trikoupi-570Μέσα στην… τούρλα του Σαββάτου το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να μετακομίσει. Χθες  το μεσημέρι, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, έδωσε εντολή στα συνεργεία να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη 50, ώστε μέσα στο επόμενο 15νθήμερο το υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ να μετακομίσει από την «ακριβή» Ιπποκράτους στο παλαιό κτίριο που ενοικιάζεται «μόλις» 5.000 το μήνα.

Τα συνεργεία θα ξεκινήσουν να τσεκάρουν τη λειτουργία των ανανσέρ, τα air condition, τις συνδέσεις internet, το υπόγειο που είναι μέσα στην υγρασία, τη διαρρύθμιση των γραφείων κλπ και τα στελέχη μετά από δύο εβδομάδες περίπου αναμένεται να επιστρέψουν στο ιστορικό κτίριο. Στο απέναντι κτίριο, επί της Χ. Τρικούπη στον αριθμό 37 αναμένεται να στεγαστούν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος.

Ρώτησα τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη, πως θα χωρέσουν στο «στριμωγμένο» κτίριο. Μου απάντησε γελώντας: «Όταν έχεις στο σπίτι σου πολλούς επισκέπτες, κοιμάσαι και στρωματσάδα. Εγώ έχω κοιμηθεί πολλές φορές στρωματσάδα. Όσοι έχουν καλομάθει… θα απογοητευτούν».

 

Άγγελος Μόσχοβας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.