Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου και τα κορίτσια ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας του

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//35AFFD10880AB31039EE7D09C250DD17.jpgΤραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερα 16χρονα κορίτσια και η 41χρονη οδηγός αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο ΙΧ και στη συνέχεια σε τοιχίο με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Η 41χρονη οδηγός κινούνταν στην οδό Τραπεζούντος 29 στον Άγιο Στέφανο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο ΙΧ και στη συνέχεια σε τοίχο.

Το ένα από τα κορίτσια ήταν κόρη της οδηγού. Όλες μαζί επέστρεφαν από πάρτι και η 41χρονη είχε αναλάβει να πάει σπίτι τις συμμαθήτριες της κόρης της.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να τις απεγκλωβίσουν. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέθηκαν στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς

Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο δρόμο, στον οποίο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν πολλά ατυχήματα.

Οι κοπέλες ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας βόλεϊ.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.