Προς ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο γνωστοποιούμε ότι :

Από την 26η Μαΐου 2013 βρίσκετε σε εξέλιξη η εκπαίδευση για σεμινάρια Πιστοποίησης Ε.Φ.Ε.Τ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών) μετά την υποχρεωτικότητα σε εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 852/2004, προς όλα τα κράτη μέλη.
Υπενθυμίζουμε ότι κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τρόφιμα και ποτά ( Super Market, Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ, Καφενεία, Καταστήματα Φαγητού, Μπάρ, Κέντρα Διασκέδασης, Κατεψυγμένα Τρόφιμα, Κρεοπωλεία, Οπωροκηπευτικά, Παραδοσιακά Προϊόντα κ.λ.π) υποχρεούται στην Πιστοποίηση Ε.Φ.Ε.Τ και η ίδια και το προσωπικό της.

Εφιστούμε την προσοχή ότι χωρίς την ύπαρξη του πιστοποιητικού Ε.Φ.Ε.Τ δεν δίδετε άδεια λειτουργίας καθώς επίσης και για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό κατά τον έλεγχο της άδειας.
Στα Γρεβενά εγκρίθηκαν 15 γκρούπ (το κάθε γκρούπ απαριθμεί 30 άτομα) και εκπαιδεύονται από εκπαιδευτές του Ε.Φ.Ε.Τ.
Στα Γρεβενά πιστοποιούνται 450 άτομα
Στην Δεσκάτη πιστοποιούνται 120 άτομα
Στο Άργος Ορεστικό πιστοποιούνται 175 άτομα
Στην Πτολεμαΐδα – Κοζάνη πιστοποιούνται 500 άτομα
Στις Σέρρες πιστοποιούνται 240 άτομα
Στην Καστοριά ήδη πιστοποιήθηκαν 240 άτομα

Συντονιστής του προγράμματος με εντολή της Κεντρικής Διοίκησης (Π.Ο.Ε.Σ.Ε) είναι ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών και Εστιατορίων Γρεβενών και Υπεύθυνος των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δυτικής Μακεδονίας κ.Γρηγόριος Τσαπατσάρης
Για οποιαδήποτε πληροφορία κ. Τσαπατσάρης τηλ. 6906082152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.