Ελληνικό supercar με ταχύτητα 300 χιλιόμετραΣήμερα Κυριακή 16/6/2013 στο «2ο TATOI CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013» μεταξύ των δεκάδων αυτοκινήτων που συμμετέχουν θα υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη! Η παρουσίαση του ελληνικού supercar «Korres Project 4»!

Αρχιτέκτονας-Σχεδιαστής-Εφευρέτης… και φανατικός λάτρης του 2CV στην ανάρτηση του οποίου έχει βασιστεί για να εξελίξει τις δικές του ιδιοφυείς δημιουργίες, ο Δημήτρης Κορρές μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς, ευρεσιτεχνιών, εφευρέσεων, καινοτομιών και αρκετών επενδυμένων χρημάτων για το… όνειρό του σε τέσσερις τροχούς, έφτασε αισίως στο «Project 4» το οποίο φημολογείται ότι θα βγει στην παραγωγή. Στη διοργάνωση της ΦΙΛΠΑ λοιπόν την Κυριακή στο Τατόι ο Δημήτρης Κορρές θα μας παρουσιάσει τη νέα του σχεδιαστική και κατασκευαστική προσπάθεια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το μήκος του ελληνικού supercar φτάνει τα 3.920 mm με το πλάτος να αγγίζει τα 1.960 mm και το ύψος να κυμαίνεται από τα 1.250 έως τα 1.650 mm, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.560 mm.

Χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ακόμα και με βάση τα όσα γνωρίζουμε και από τα προηγούμενα project του, το υπεραυτοκίνητο του Κορρέ θα αποτελεί ένα εξαιρετικό όχημα υψηλών επιδόσεων εντός δρόμου, ενώ ταυτόχρονα με την ειδική ανάρτησή του θα μπορεί να αυξήσει το ύψος του κατά 400 mm και να μετατρέπεται ταυτόχρονα σε ένα κορυφαίο «off-road» όχημα με απίστευτες πραγματικά δυνατότητες και σε αυτόν τον τομέα.

Korres Project 4 2013: Έρχεται το ελληνικό supercar!!!

Το συνολικό του βάρος είναι περίπου 1.600 κιλά και η «καρδιά» του αποτελείται από τον LS7 των 7 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της Corvette Z06 που αποδίδει 505 ίππους. Το κλασικό 0-100 km/h θα πραγματοποιείται σε 3,8 sec., ενώ η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 300 km/h!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε  σήμερα Κυριακή 16/6 στο «2ο ΤΑΤΟΙ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013».

 

Wheels+Motors

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.