Με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Αναστασία Κοσιώνη, Άρη Πορτοσάλτε, Μανώλη Βουλαρίνο, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, Γιώργο Ψάλτη, Νίκο Υποφάντη και Βασίλη Λυριτζή, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές:

Για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.

Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση του βαρύ πυροβολικού του καναλιού και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου του σταθμού, Σίας Κοσιώνη, η οποία αναφέρθηκε με σκωπτικό τρόπο στην είδηση της διαγραφής της από την ΕΣΗΕΑ μαζί με άλλους έξι δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

Με μήνυμα της στο Twitter η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αφήνει αιχμές για τον χρόνο κατά τον οποίο ανακοινώθηκε η διαγραφή τους παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί από τις 23 Μαίου.

Ακολούθησε τέλος η επίθεση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στην ΕΣΗΕΑ ανακοινώνοντας πως ούτε ο ραδιοφωνικός του σταθμός, αλλά ούτε και ο τηλεοπτικός, πρόκειται να εκπέμπει ειδήσεις επιτιθέμενος στις συνδικαλιστικές ενώσεις δημοσιογράφων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, πως το μεσημέρι της Παρασκευής, η ΕΣΗΕΑ προχώρησε στην προσωρινή διαγραφή 5 δημοσιογράφων του σταθμού του (Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη, Βασίλης Λυριτζής)

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ…

“Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπέμπει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις» των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων, οι οποίες επιχειρούν να επιβάλουν μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων που διαδραματίζονται με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΙ ζητεί συγγνώμη από τους ακροατές και τηλεθεατές του και θα επανέλθει όταν αποκατασταθεί η ελευθερία στην έκφραση άποψης”.

www.koolnews.gr

One thought on “H ΕΣΗΕΑ διαγράφει το βαρύ πυροβολικό του ΣΚΑΪ – Τι απαντά σταθμός και Κοσιώνη”
  1. Στα τσακίδια το τσατσοκάναλλο. Ειδικά αυτός ο Οικονόμου είναι…ο Θεός να μας φυλάει από τέτοια άτομα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.