Στις εκλογές της Ερασιτεχνικής

Ο συνδυασμός «Αναγέννηση για την ΑΕΚ» των Κωνσταντίνου Κοτσάτου και Αλέξη Αλεξίου, που έχουν τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, θριάμβευσε στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Το ψηφοδέλτιό τους πήρε 396 ψήφους σε σύνολο 435, που μεταφράζεται σε ποσοστό 91% και εξασφαλίζει 14 έδρες στο νέο 15μελές διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Δεύτερος στις εκλογές αναδείχθηκε ο Νίκος Γεωργατζόγλου με 22 ψήφους και θα καταλάβει την τελευταία έδρα στο ΔΣ, ενώ 8 ψήφους πήρε ο Χαρίδημος Μανουσάκης χωρίς να καταφέρει να εκπροσωπείται στο συμβούλιο. Υπήρχαν επίσης 6 άκυρα και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

Υποδοχή… σωτήρα με καπνογόνα και συνθήματα επεφύλασαν οπαδοί της ΑΕΚ στον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την άφιξή του στο αθηναϊκό ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Ο «τίγρης» αφίχθη στο ξενοδοχείο λίγα λεπτά πριν από τις 18:00, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους, ωστόσο απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Η διαδικασία ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση καθώς αρχικά υπήρχε έλλειψης απαρτίας. Ο Κώστας Νεστορίδης που διετέλεσε προσωρινός πρόεδρος της «Μάνας ΑΕΚ» το τελευταίο διάστημα αποθεώθηκε όταν τόνισε: «Μην φοβάστε τίποτα. Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα παίζει Ευρώπη».

Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη μίλησε στην συνέλευση της Ερασιτεχνικής και δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια κατασκευής γηπέδου.

«Σίγουρα υπήρξαν λάθη. Τώρα πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στη νέα προσπάθεια» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό της θητείας της προηγούμενης ηγεσίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ ανεξαρτήτως που αγωνίζεται, ανεξαρτήτως παικτών. Η νέα διοίκηση δεν κατεβαίνει ως… αλεξιπτωτίστρια ή ως ουρανοκατέβατη. Δεν θα παραπλανήσουμε ποτέ τον κόσμο, δεν θα πουλήσουμε ψεύτικη ελπίδα. Θα κυριαρχήσει η αλήθεια» υποστήριξε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος δεσμεύτηκε για την αναγέννηση της ομάδας, τόνισε:

«Η ΑΕΚ θα ξαναγίνει αυτοκρατόρισσα σε όλα τα αθλήματα, μαζί με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν θα γίνει… αύριο αυτό. Αλλά θα γίνει. Σας ορκίζομαι ότι όσο αναπνέω και είναι αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας θα υπάρξει αναγέννηση. Θα βγούμε στους δρόμους, αλλά δεν είναι εύκολο. Θα γίνει όμως…»

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Γεωργατζόγλου και Μανουσάκη οι οποίοι αποφάσισαν να μη στηρίξουν το ενωτικό ψηφοδέλτιο.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.