Είναι η καλύτερη και δεν αμφισβητείται! Η Σερένα Γουίλιαμς επικράτησε 2-0 σετ της Μαρίας Σαράποβα και κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα της το Roland Garros!

Απίστευτη Σερένα!Αυτή η Σερένα Γουίλιαμς δεν γίνεται να χάσει και το απέδειξε (και) στον μεγάλο τελικό του Roland Garros, όπου επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Μαρίας Σαράποβα σε 1 ώρα και 46 λεπτά, κατακτώντας το τρόπαιο στο Παρίσι!

Η Αμερικανίδα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και φυσιολογικά έφτασε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στην κορυφή του γαλλικού Grand Slam, έντεκα χρόνια μετά, έχοντας πλέον στη συλλογή της 16 major τρόπαια!

Το πάλεψε πολύ στο «Philippe Chatrier», η Ρωσίδα καλλονή και περσινή κάτοχος, όμως δεν αρκεί η προσπάθεια για να αντιμετωπίσεις το… φαινόμενο που λέγεται Σερένα Γουίλιαμς, η οποία για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακή στα χτυπήματά της, μετρώντας συνολικά 29 winners.

Πάντως, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μάσα που έκανε… με την μία μπρέικ και φάνηκε αποφασισμένη για το τίτλο. Ωστόσο, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο απάντησε με 4 σερί γκέιμ (4-2) και παρά την προσωρινή αντίδραση της Σαράποβα (4-4), το σετ πήγε στα… χέρια της Αμερικανίδας με νέο μπρέικ (6-4).

Στο δεύτερο σετ, η Σερένα μπήκε με «αέρα» κι έβαλε από νωρίς θεμέλια τίτλου (3-1 γκέιμ). Από την άλλη, το νούμερο δύο στον κόσμο προσπάθησε να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της, όμως δεν γινόταν. Τα πάντα είχαν κριθεί, με την νέα «βασίλισσα» του Roland Garros να σερβίρει εντυπωσιακά και να φτάνει στο τρόπαιο (6-4).

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.