«Εγώ θα είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Αυστραλίας» δήλωσε στη Μελβούρνη ο δισεκατομμυριούχος Κλάιβ Πάλμερ, ο οποίος επισκέφθηκε στην πόλη για λίγη ώρα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να ανακοινώσει τα ονόματα των συνεργατών του που θα θέσουν υποψηφιότητα στις επόμενες ομοσπονδιακές εκλογές που θα γίνουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο άνθρωπος που, εκτός των άλλων, ναυπηγεί και τον σύγχρονο “Τιτανικό”, στη σύντομη συνέντευξη Τύπου που έδωσε και πριν παρουσιάσει τους εννέα υποψήφιους του κόμματός του, τόνισε με έμφαση ότι αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των «ξεχασμένων κατοίκων της Βικτώριας» και δήλωσε ότι οι Αυστραλοί ψηφοφόροι θα τον ψηφίσουν κατά χιλιάδες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ο ίδιος θα εκλεγεί πρωθυπουργός και θα κυβερνήσει τη χώρα.

«Νομίζω ότι έφτασε η ώρα για αλλαγή και είμαι πολύ αισιόδοξος για την έκβαση των εκλογών» είπε στους παρευρισκόμενους, υπογραμμίζοντας ότι είναι πανέτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

O Πάλμερ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αυστραλίας, είναι πλέον γνωστός για τις «περίεργες» απόψεις του σε πάρα πολλά ζητήματα και, βεβαίως, στην πολιτική, με την οποία και άρχισε να ασχολείται «σοβαρά» πριν δυο-τρία χρόνια.

Όπως γράφει το koolnews.gr πριν λίγο καιρό ίδρυσε και το δικό του κόμμα το οποίο και ονόμασε Palmer United Party (PUP) και άρχισε να επιλέγει τους συνεργάτες του, που θα θέσουν υποψηφιότητα στις διάφορες Πολιτείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.