Από τις 8-12 Ιουνίου οι συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους στην Αθήνα

Καναδάς καλεί Ελλάδα για θέσεις εργασίαςΗ Μανιτόμπα είναι η πρώτη επαρχία του Καναδά που αναζητεί νέους μετανάστες από τη Νότια Ευρώπη, η οποία πλήττεται από την ανεργία.

Ετσι, στρέφεται προς την αγορά εργασίας της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ειδικοί εκπρόσωποι του ματαναστευτικού προγράμματος της Μανιτόμπα θα επισκεφθούν την Αθήνα στις αρχές Ιουνίου. Οι συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους για άδεια εργασίας στον Καναδά θα πραγματοποιηθούν από τις 8 ώς τις 12 Ιουνίου.

Αυτή η τακτική είναι μέρος του επαρχιακού προγράμματος και η συγκεκριμένη μονάδα προσλήψεων θα έρθει σε επαφή με τις κοινότητες των Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών και Πορτογάλων, αναφέρει η ανακοίνωση της επαρχιακής κυβέρνησης.

Η Μανιτόμπα ζητάει άτομα ηλικίας 21-45 ετών ειδικευμένα στη βιομηχανία, στις επιχειρήσεις, στις υπηρεσίες, στο εμπόριο και άλλες ειδικότητες και πρόκειται να απορροφήσει 250.000 εργαζόμενους μέχρι το 2020.

Πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση των «φίλων του Καναδά».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.