Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την τέταρτη εφετινή μεταγραφή, τον 28χρονο πασαδόρο Πιπέργια

Βόλεϊ: Χτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ

Πριν από δέκα ημέρες η ατζέντα του προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Στέλιου Καζάζη ήταν σχεδόν άδεια από παίκτες για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Και εκεί που επικρατούσε νηνεμία στα μεταγραφικά του Δικεφάλου του Βορρά μέσα σε λίγες ημέρες προέκυψε «καταιγίδα» μεταγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων.

Τελευταίο (χρονικά) κομμάτι στο παζλ του νέου ΠΑΟΚ είναι ο 28 πασαδόρος Στέλιος Πιπέργιας ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ηρακλή, Άρη , Φοίνικα Σύρου , Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Χθες είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του  22χρονου διαγώνιου Νίκου Παλέντζα ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο, την προηγούμενη σεζόν στον Άρη ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Γαλαξία και του Ηρακλή. Ο Παλέντζας θα είναι ένας εκ των δύο διαγωνίων του ΠΑΟΚ ενώ ο άλλος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε ακόμη τον σλοβένο ακραίο Γιούρι Ποτότσνικ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και πέρυσι στον Παμβοχαϊκό. Ακόμη έχει ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον ταλαντούχο κεντρικό Κάσσανδρο Στίγγα που πέρυσι αναδείχτηκε καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Παναθηναϊκό. Τέλος ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προχωρήσει στην ανανέωση των συμβολαίων με τους δύο κεντρικούς Παντακίδη και Χαραλαμπίδη.

«Αγκάθι» παραμένει η ανανέωση ή μη της συνεργασίας του με τον βραζιλιάνο ακραίο Ντος Σάντος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν. Τον Ντος Σάντος φλερτάρει ο Παμβοχαϊκός στον οποίο μετακόμισε ο πρώην κεντρικός του ΠΑΟΚ Κανέλλος.

Από τον Παμβοχαϊκό αποχώρησε ο πασαδόρος Θανάσης Τερζής που μετακομίζει στον Φοίνικα Σύρου.

Τον δρόμο της… ξενητειάς επέλεξε ο νεαρός ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ραφαήλ Κουμεντάκης ο οποίος θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο στην ιταλική Ραβένα.

Τζούστας Γιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.