Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στον εντοπισμό της – Αναζητείται ο 23χρονος με τον οποίο βρέθηκαν στην Καβάλα

Η πείνα έσωσε την 13χρονη που κρυβόταν στο Παγγαίο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση αναζήτησης της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά στην Καβάλα, καθώς λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου.

Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μόνη της μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους κρύβονταν, αλλά την Τετάρτη ο 23χρονος, που εργάζονταν ως βοσκός στη περιοχή και τη γνώριζε πολύ καλά, ζήτησε από έναν αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας, που εργάζεται και αυτός ως βοσκός, ψωμί και τυρί για να φάνε με την 13χρονη.

Ήταν η κίνηση που περίμεναν οι αστυνομικοί. Γνωρίζοντας με ποιον βρισκόταν η μικρή – είχαν ήδη στα χέρια τους τις επικοινωνίες τους στο Facebook – είχαν ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην εργοδότη του 23χρονου στην κτηνοτροφική μονάδα του οποίου εργάζονταν πριν ένα χρόνο. Του είχαν ζητήσει εάν έρθει σε επαφή μαζί του ο αλλοδαπός, να τους ειδοποιήσει αμέσως.

Το βράδυ της Πέμπτης ο 23χρονος πήγε τελικά στον πρώην εργοδότη του, μαζί με την 13χρονη, αναζητώντας τροφή. Οι αστυνομικοί, που είχαν ενημερωθεί, του είχαν στήσει ενέδρα στη δασική περιοχή. Αλλά μόλις το νεαρό ζευγάρι πήρε ό,τι ζητούσε και ξεκίνησε να φύγει, ο 23χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς. Εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την 13χρονη.

Αμέσως μέσω twitter το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για τον εντοπισμό της μικρής, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, ενώ στη περιοχή έφτασαν και τα συγγενικά της πρόσωπα.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα.

Ο νεαρός συνελήφθη σε δάσος, στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, είχε απελαθεί πέρυσι, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.