Διατίθενται 946.000 ευρώ για την δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής του

Εγκρίθηκε η πρώτη πίστωση για το τζαμίΑπόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, κ. Σταύρος Καλογιάννης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, υπενθυμίζει ότι η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή του λατρευτικού χώρου, περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.