ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

http://2.bp.blogspot.com/-xwBzLCjz548/UaNwYyh3yQI/AAAAAAAB74Q/pZOR-U9emIM/s1600/%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3+2.jpgΟ Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 το 2ο Παραδοσιακό Γρεβενιώτικο πανηγύρι στη θέση “Νιάημερος” Κοζάνης με τοπικά εδέσματα μανιταρόσουπα, σουγλιμάδα (κεμπάπ) και δημοτική παραδοσιακή μουσική.

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί γιορτή παραδοσιακής διατροφής όπου Γρεβενιώτες και Κοζανίτες βιοτέχνες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων τροφίμων θα μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα τους. Ο ι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου στο τηλέφωνο 6944685773. Δε θα λείψει βέβαια και η έκθεση φωτογραφιών από τις ομορφιές του τόπου μας.

Για όλα αυτά τα παραπάνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκεφθήκαμε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 τον κ.Χάρη Γελαδάρη πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, συζητήσαμε για την πραγματοποίηση του υπαίθριου παραδοσιακού πανηγυριού, ζητήσαμε την αρωγή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.

Ο κ. Γελαδάρης ένθερμος υποστηρικτής των πολιτιστικών εκδηλώσεων πάντα κοντά στους συλλόγους μας συνεχάρη για τις ποικίλες δραστηριότητες και μας υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά μας με όλες τις υποδομές του δήμου, με το έμπειρο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό που διαθέτει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.