Συνελήφθη το Σάββατο (25-05) στην Καρδιά Κοζάνης, ένας 44χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος πίαστηκε την ώρα που πότιζε δενδρύλλια κάνναβης, σε περιοχή του ορυχείου Νότιου Πεδίου της Δ.Ε.Η, όπου είχε μεταβεί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της ΔΕΗ Α.Ε.. Στην κατοχή του βρέθηκαν σπόροι και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, στο σπίτι του όπου βρέθηκαν συσκευασίες κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δεκαπέντε (15) έως είκοσι πέντε (25) εκατοστά
• σαράντα (40) σπόροι κάνναβης
• πέντε (5) συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη, βάρους (48,5) γραμμαρίων
• σύνεργα καλλιέργειας των δενδρυλλίων (μπουκάλια με τα οποία πότιζε, γλάστρες κα) και
• ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συλλήψεις για κλοπή καλωδίων στην Πτολεμαΐδα

Την Κυριακή (26-05), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα δύο Έλληνες υπήκοους, 54 και 55 χρονών για κλοπή.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος φύλαξης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.) διαπίστωσε ότι σε Ι.Χ.Φ. στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, ήταν φορτωμένο καλώδιο, συνολικού μήκους 30 μέτρων περίπου, το οποίο είχαν νωρίτερα αφαιρέσει από χώρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Το καλώδιο αξίας τετρακοσίων ευρώ (400€), κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η. Α.Ε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.