Είναι μόλις 19 ετών, κατάγεται από την Ελλάδα και κατάφερε να κάνει τις Κάννες να μιλάνε γι΄αυτήν, ενώ δεν αποκλείεται να λάβει το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος που πρωταγωνιστεί στη γαλλική ταινία «Η ζωή της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς και υποδύεται την ομοφυλόφιλη νεαρή, αποκαλύπτει την ταυτότητα της αλλά και το πώς γύρισαν όλες αυτές τις τολμηρές και αισθησιακές σκηνές με την συμπρωταγωνίστρια της.

«Ατελείωτες οι πρόβες. Και τα γυρίσματα διαρκέσανε σχεδόν 4 μήνες. Πάντως όλες οι ερωτικές σκηνές έγιναν έπειτα από αυτοσχεδιασμό» (εννοεί το 69 και τα αλλεπάλληλα φιλιά των χειλιών του στόματος με τα κάτω χείλη) παραδέχεται η ίδια.

Ο σκηνοθέτης δεν καθοδηγούσε τις ερωτικές σκηνές, αποκαλύπτει η Αντέλ, αντιθέτως: «Βοηθήσαμε εμείς οι δύο. Η μία οδηγούσε την άλλη. Γελούσαμε και το χαρήκαμε. Άλλωστε δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, μακριά από τα βλέμματα συντηρητικών θεατών».

Το κορίτσι που άναψε φωτιές στις Κάννες, ακόμη παραδέχεται πως από μωρό έβλεπε κρυφά στο σπίτι της τολμηρά και επικίνδυνα DVD, ενώ παρά το γεγονός ότι ο παππούς της είναι Έλληνας, δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα και η μόνη ελληνική λέξη που ξέρει είναι «τυρί φέτα».

Tέλος, μια σημαντική πληροφορία. Η ίδια δεν είναι ομοφυλόφιλη, απλά την υποδύεται!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.