Στη Βαρσοβία το Europa

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Champions League το 2015, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η UEFA.

Το γήπεδο χρησιμοποιεί ως έδρα η Χέρτα Βερολίνου, ενώ σε αυτό φιλοξενήθηκε τον Ιούλιο του 2006 ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Ιταλίας και της Γαλλίας, με τη Σκουάντρα Ατζούρα να παίρνει το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Επίσης, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο τελικός του Europa League θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

Πρόκειται για ένα γήπεδο που είχε φιλοξενήσει αρκετούς αγώνες στο Euro 2012, μεταξύ άλλων και το Πολωνία-Ελλάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης όπου η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Πολωνία με 1-1.

Nα σημειωθεί πως ο τελικός του Champions League στο τέλος της ερχόμενης σεζόν (2014) θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας και αυτός του Europa στο «Juventus Stadium».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.