Εκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο των Μερένχες Φλορεντίνο Πέρεθ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνει ο ΜουρίνιοΩρες φαίνεται ότι μετράει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρόεδρος των Μερένχες Φλορεντίνο Πέρεθ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου εκτιμάται ότι θα ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με τον Special One.

Μολονότι από την πλευρά της Ρεάλ δεν διαρρέει κάτι όσον αφορά το περιεχόμενο όσων σκοπεύει να πει ο κ. Πέρεθ, τα ισπανικά ΜΜΕ εκφράζουν τη βεβαιότητά τους για το διαζύγιο με τον Μουρίνιο αλλά και την έλευση στη θέση του του ιταλού προπονητή της Παρί Σ.Ζ. Κάρλο Αντσελότι.

Αλλωστε όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο«Ο Αντσελότι ζήτησε να φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης», ενώ ο ιδιοκτήτης της Παρί Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είπε: «Νομίζω πως έχει ήδη προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν περιμένω η Ρεάλ να υπογράψει μαζί του τώρα. Το Μάρτιο ζήτησε να του γίνει επέκταση του συμβολαίου του, αλλή η Ρεάλ θα επανέλθει. Αυτό που θα κάνουμε είναι να τηρήσουμε τις αρχές μας και το συμβόλαιο που έχουμε με τον Κάρλο. Θα τιμήσουμε τις υποσχέσεις μας. Υπάρχουν καταστάσεις με όλους όσους θέλουν να σπάσουν το συμβόλαιό τους. Θα διαπραγματευτούμε σύντομα για να βεβαιωθούμε πως όλα θα κυλήσουν ομαδά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.