Τι υπόσχονται τα αστέρια…
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά δημιουργική θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου μιας και ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και διευκολύνει αισθητά κάθε είδους επικοινωνία. Παράλληλα όμως, το Σάββατο πραγματοποιείται Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πρέπει να προσέξεις όσον αφορά στις αντιδράσεις σου, απέναντι στις πιθανές υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων συναδέλφων ή συνεργατών σου, που δεν έχουν τους ίδιους ρυθμούς και όμοιες επιδιώξεις με εσένα. Την ίδια μετριοπάθεια πρέπει να επιδείξεις και στη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου οι τάσεις σπατάλης θα είναι έντονες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένη Κριός, απόφυγε τις υπερβολές. Να είσαι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη απέναντι στο ταίρι σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, θα αρχίσει να ομορφαίνει αισθητά η ζωή σου, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς. Οφείλεις λοιπόν να ανασυγκροτηθείς και να κυνηγήσεις πιο δυναμικά το δικαίωμα σου στο ερωτικό όνειρο, γιατί κανείς και τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν!

Επαγγελματικές
Εστίασε σε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μελέτησε καλά τις ενέργειές σου πριν κάνεις επαγγελματικές κινήσεις. Σχέδια που είχες στο μυαλό σου και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Από την άλλη, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σου και οφείλεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Κάποια επαγγελματικά πλάνα απαιτούν από εσένα μία πιο σοβαρή και επίμονη διερεύνηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σου θα περάσει αυτή η εβδομάδα για εσένα. Η εφαρμογή συγκεκριμένων σχεδίων διαχείρισης κρίνεται απαραίτητη όσο ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου, μέχρι τέλος Μαΐου. Κάποιες από παλαιότερες επιλογές που έκανες δεν αποδείχτηκαν σε βάθος χρόνου οι καλύτερες και τώρα επωμίζεσαι τα αποτελέσματα αυτών σου των ενεργειών. Το ίδιο σκηνικό θα υπάρχει και στα επαγγελματικά, αλλά και στα αισθηματικά σου, μιας και οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου δεν είναι και λίγες. Ωστόσο, έχεις ένα χέρι βοηθείας στις επικοινωνίες σου, λόγω της θέσης του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να διαχειριστείς με σύνεση και διπλωματία αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένη Ταύρος, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενδέχεται να νιώθεις ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείς πολύ από τις υποχρεώσεις σου και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βγάλεις “γκρίνιες” στο ταίρι σου. Από την Παρασκευή και μετά όμως, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί αισθητά. Συζήτησε τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου ανθρώπους και δεχτείς τις πολύτιμες συμβουλές τους. Αν ανήκεις στις singles εκπροσώπους του ζωδίου, φρόντισε να γίνεις πιο διεκδικητική στην ανεύρεση συντρόφου, γιατί με τους ρυθμούς που κινείσαι, δεν θα υπάρξει προκοπή!

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα προσπάθησε να είσαι αντικειμενική στην κρίση σου και εξέτασε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά, για να αποφύγεις τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προπαντός μην είσαι ανυπόμονη και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Η εβδομάδα είναι καλή για να επανεξετάσεις και να διορθώσεις, αν χρειαστεί, κάποια ζητήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Τρίτη θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις άφοβα και χωρίς συστολές το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να έχεις άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βλέπεις, η γοητεία σου δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο άρνησης στην άλλη μεριά. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δεν διαφαίνονται ιδιαίτερες ανακατατάξεις και τα πράγματα θα κυλήσουν ήσυχα, χωρίς πολλές δυσκολίες και εντάσεις. Κράτησε μόνο κάποιες επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που κάνουν τους φίλους σου το Σαββατοκύριακο, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησης θα είναι έντονος!

Αισθηματικές
Γίνε εκδηλωτική και τρυφερή με τον σύντροφό σου και μην ντρέπεσαι να δείξεις τις πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού σου. Αναζήτησε την χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στη διασκέδασή σου και θα διαπιστώσεις ότι έχεις χρόνο πραγματικά για όλα. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα έχετε όλα τα φόντα αλλά και τα εφόδια, για να βρείτε αυτόν που έχετε ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου προσπάθησε να δώσεις μία όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένη και σοβαρή εικόνα και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις και σχόλια, που δεν σε αφορούν. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να είσαι προνοητική και διπλωματική στην συμπεριφορά σου απέναντί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν κινηθείς με επαγγελματισμό αυτήν την εβδομάδα, οι επαγγελματικές σου βλέψεις είναι βέβαιο ότι θα ευοδωθούν. Η θέλησή σου είναι ισχυρή και θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα υποστήριξης για τα όνειρά σου. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρεις τώρα και μία πολυπόθητη αύξηση, που επιδιώκεις καιρό τώρα. Όπως και να έχει όμως, το σίγουρο είναι ότι το πορτοφόλι σου θα γεμίσει από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύνοια επίσης προβλέπεται και στα αισθηματικά σου, αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, και οι στιγμές έρωτα και αγάπης θα είναι ευτυχώς πολλές. Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών μέχρι το Σάββατο, που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και θα σε επηρεάσει μάλλον αρνητικά. Τότε πρέπει να είσαι πολύ συνετή στις αντιδράσεις σου, για να μην προκαλέσεις τα χειρότερα, και όσο μπορείς απόφυγε τις πολλές συναναστροφές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για γκρίνιες και μεμψιμοιρίες, γι’ αυτό καλλιέργησε μία θετική και αισιόδοξη στάση στη σχέση σου. Μην κόβεις τις γέφυρες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και μην ξεσπάς πάνω του, για όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν στη ζωή σου! Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες αξιόλογες γνωριμίες, που αν τις χειριστείτε σωστά, μπορεί να σας προσφέρουν αυτό που ζητάτε.

Επαγγελματικές
Προώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις που από καιρό είχες ξεχάσει και μην παραδίνεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις από την σκληρή σου δουλειά θα είναι πολλά και άκρως ενθαρρυντικά.

ΛΕΩΝ
Αν και σου αρέσει να είσαι επικεφαλής, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις τακτικής και να επιτρέψεις και σε άλλους να κινηθούν λίγο πιο μπροστά από εσένα. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου που είναι δοκιμασμένοι και άφησέ τους να αναλάβουν κάποιες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα σε ωφελήσουν περισσότερο από όσο νομίζεις. Τα οικονομικά σου περνούν μια φάση που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αν θέλεις να βγάλεις την εβδομάδα σου. Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα και εσύ θα βρίσκεις ανταπόκριση από τον σύντροφό σου σε όσα του ζητάς. Περισσότερη συναισθηματική επαφή χρειάζεται κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, που διανύει μια περίεργη περίοδο στη ζωή του και χρειάζεται τη στήριξή σου.

Αισθηματικές
Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 25 του μήνα είναι πολύ πιθανό να βιώσεις κάποιες αναστατώσεις και μπερδέματα στα αισθηματικά σου είτε είσαι δεσμευμένη είτε ελεύθερη, γι’ αυτό πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις, γιατί θα πρέπει να τις τηρήσεις κιόλας. Καθυστερήσεις, αλλά και ανατροπές, δεν αποκλείεται να προκύψουν στις σταθερές σου σχέσεις.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο επωφελήσου από τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ή να συμβουλευτείς διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για εσένα. Εξέτασε προσεκτικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει και μετά προχώρα σε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τρέχουσα εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο αλλαγές που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Προετοιμάσου κατάλληλα για τις εντάσεις που θα προκληθούν κατά την εφαρμογή τους, καθώς η δική σου ανάγκη για αυτές είναι μεγάλη και οι δυνάμεις που θα προσπαθούν να επιβάλουν τη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης θα είναι ισχυρές. Αν χρειαστεί, μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους και την οικογένειά σου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στους Διδύμους και από τη μια σε φέρνει αντιμέτωπη με καταστάσεις που έχεις αφήσει μισοτελειωμένες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη δημιουργεί εντάσεις και σύγχυση, ανάμεσα σε εσένα και στις σταθερές ερωτικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Παρθένοι κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και μην αφήνετε οικογενειακά πρόσωπα να παίρνουν θέση στη δική σας σχέση. Όσο για τους αδέσμευτους, να θυμάστε πως οι σπασμωδικές κινήσεις συνήθως σας δημιουργούν προβλήματα, γι’ αυτό αποφύγετέ τις.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους την Τρίτη και να σε ευνοεί σημαντικά, οι οιωνοί για να ξεκινήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό σου τομέα είναι θετικοί, αρκεί μόνο να παραμείνεις ρεαλίστρια και δίκαιη και να μην ενεργήσεις με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον. Μην επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποδυναμώνει.

ΖΥΓΟΣ
Μια καινούργια περίοδο εγκαινιάζει αυτή η εβδομάδα για εσένα με τον Ήλιο αρχικά, που εισέρχεται στους Διδύμους την Τρίτη, και έπειτα με την Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Τοξότη το Σάββατο, να σε επηρεάζουν άμεσα και να φέρνουν στο προσκήνιο καταστάσεις και προβλήματα, που εδώ και πολύ καιρό απέφευγες να αντιμετωπίσεις. Αλλαγές ουσιαστικές προβλέπονται και όσον αφορά στα αισθηματικά, αλλά και όσον αφορά στα επαγγελματικά σου θέματα. Μην τις φοβηθείς, γιατί θα είναι για καλό. Θα πρέπει όμως να σταματήσεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου, για να δεχτείς τα δώρα των αλλαγών αυτών. Σε σχέση με τα οικονομικά σου, δείξε εγκράτεια και σύνεση. Απόφυγε άσκοπες αγορές.

Αισθηματικές
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένη Ζυγός, στον αισθηματικό σου τομέα, αν θέλεις να κάνεις διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σου, καλό είναι να προτιμήσεις μία ήρεμη στάση. Το Σαββατοκύριακο είναι επικίνδυνο για αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που θα ρίξουν περισσότερο την ψυχολογία σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις πολύ. Οι singles του ζωδίου, καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο στη ζωή σας, γιατί οι προοπτικές του είναι περιορισμένες.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική, αναζήτησε τις σωστές λύσεις. Απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, αλλά διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα. Τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με καθυστερήσεις και αναβολές θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για εσένα και αυτό θα οφείλεται στη δική σου αναποφασιστικότητα και σε κανέναν άλλον. Μην περιμένεις από τους άλλους να κινηθούν για εσένα και στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις, ώστε να μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία στα θέματα που σε απασχολούν. Η εργατικότητα και η αποφασιστικότητα είναι το κλειδιά που θα σε στέψουν νικητή, σε αυτές σου τις δοκιμασίες. Αισθηματικά, άφησε χώρο και πρωτοβουλίες στον σύντροφό σου και δεν θα το μετανιώσεις. Το Σαββατοκύριακο, η παρέα με φίλους θα λειτουργήσει χαλαρωτικά για εσένα και την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές
Μην γίνεσαι απαισιόδοξη και γκρινιάρα, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς. Τουναντίον, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τακτική και νοοτροπία. Στις ελεύθερες, θα δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας.

Επαγγελματικές
Αν στον επαγγελματικό σου τομέα σχεδιάζεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι μία καλή στιγμή για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, οικονομικά συμφέρουσες για εσένα. Εκμεταλλεύσου τες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους και να σε ευνοεί σημαντικά, θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα, που κρατούν δεσμευμένη τη σκέψη σου και σε περιορίζουν. Θα νιώσεις απελευθερωμένη και ήρεμη, καθώς ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος θα φύγει από πάνω σου. Η τύχη και η αισιοδοξία θα είναι σύμμαχοί σου και η αξιοποίηση αυτών των δύο παραγόντων θα σου φέρει αποτελέσματα, ακόμη και στα επαγγελματικά σου σχέδια, που βρίσκονται σε αναμονή. Σε αυτόν τον τομέα, οι επικοινωνίες σου αποκαθίστανται και επιτέλους μπορείς τώρα να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου με τον κατάλληλο τρόπο. Επίσης, δώσε προτεραιότητα και στα οικονομικά σου, μιας και οι μέρες είναι ιδανικές για να καταφέρεις να πάρεις κάποια αύξηση ή να βρεις νέους πόρους εσόδων.

Αισθηματικές
Αν είσαι μόνη, αυτή την εβδομάδα θα αναστατωθείς, καθώς θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σου άνθρωποι από το παρελθόν, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι δεσμευμένες θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Επαγγελματικές
Κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Παράμεινε ρεαλίστρια και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες, που πιθανόν θα σε ωθήσει να κάνεις η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου το Σάββατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα κυλήσει αυτή εβδομάδα για εσένα, αν και κάποιες καταστάσεις θα ξεφύγουν από το πλαίσιο της ρουτίνας και θα χαρακτηρίσουν με μια ένταση την ατμόσφαιρα. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο την Τρίτη. Έτσι, κάποια ανασφάλεια στα αισθηματικά σου θέματα είναι πολύ πιθανή. Δεν θα πρέπει όμως να επηρεάσει τη σχέση σου με το ταίρι σου και να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας, γιατί αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μελαγχολήσεις και να κλειστείς για τα καλά στο καβούκι σου. Έχε υπόψη σου ότι το ζήτημα είναι καθαρά ψυχολογικό και θα είναι μόνο από τη δική σου πλευρά. Στα επαγγελματικά σου, κάποιες προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, θα αναδείξουν το δυναμισμό σου και θα έλξεις τον θαυμασμό των γύρω σου.

Αισθηματικές
Φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου, ώστε να συμμεριστείς και τις ανάγκες των γύρω σου. Το Σαββατοκύριακο, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα βιώσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης, αλλά και μελαγχολίας.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα αναζήτησε νέους τρόπους για να προσπεράσεις τα εμπόδια και τις δυσκολίες, που θα δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Χειρίσου αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση, προκειμένου να μην έρθεις σε οριστικές ρήξεις. Παράλληλα, αυτό το διάστημα απόφυγε να προβείς σε σημαντικές κινήσεις σε ό,τι αφορά στον οικονομικό σου τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τρίτη, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, σε επηρεάζει θετικά και το μέλλον σου προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου. Απαλλάξου τώρα από βάρη του παρελθόντος και κάνε μια νέα αρχή στη ζωή σου. Βρες το σθένος να διεκδικήσεις αυτήν την αύξηση που τόσο καιρό αναβάλεις και, με την εργατικότητα και την αξιοπιστία που σε διακρίνει, ανακάλυψε τρόπους και διαδικασίες, για να πετύχεις τους στόχους σου. Το Σαββατοκύριακο, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, ευνοούνται οι μετακινήσεις και είναι μια καλή ευκαιρία να δραπετεύεις για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι μόνη φρόντισε να “κυκλοφορήσεις” περισσότερο αυτές τις ημέρες, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και στις ανάγκες του συντρόφου σας, ώστε να ξαναθυμηθείτε τους λόγους, για τους οποίους τον έχετε επιλέξει ως ταίρι σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, χρησιμοποίησε τη δύναμή σου για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνεις και να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Στον οικονομικό τομέα, τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Παρά την όποια κούραση, από τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται και θα εισπράξεις όσα σου αξίζουν, από υλικά μέχρι συναισθηματικά “αγαθά”. Ο Ήλιος εισέρχεται την Τρίτη στους Διδύμους και τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι αισθηματικές σου προσδοκίες, σιγά σιγά αρχίζουν να εκπληρώνονται. Μελανό σημείο των ημερών είναι κάποια ατυχία, που σου φέρνει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ζώδιο του Τοξότη, σχετικά με άτομο της οικογένειας σου. Βρες χρόνο να του συμπαρασταθείς και μην εκδηλώνεις μπροστά του τη λύπη σου ή την οργή σου, γιατί το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι η θετική σου ματιά και ο ενθουσιασμός σου.

Αισθηματικές
Οι ισορροπίες στη σχέση σου μπορούν να διατηρηθούν, αν φανείς διαλλακτική και έχεις διάθεση συνεννόησης. Ανανέωσε την σχέση σου με κάποιο ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και με μία κοντινή εκδρομή. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνη, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να βάλεις στην άκρη όσα σε προβληματίζουν και να ξεδώσεις με την ψυχή σου.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου πρόσεξε να μην καταπιάνεσαι με τις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και η επιτυχία είναι δεδομένη. Μόνο η σκληρή δουλειά είναι αυτή που μπορεί να σε ανεβάσει σκαλοπάτια, γι’ αυτό μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και συμβουλές τρίτων.

 

www.tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.