Τι πρέπει να προσέξετε για να φαίνονται και να είναι υγιή

http://www.newsbeast.gr/files/temp/98A749DDF0EC9218476B3F235A476738.jpgΤα όμορφα μαλλιά είναι μέρος μια συνολικής εικόνας: φαίνονται εντυπωσιακά, όμορφα και «ακριβά». Μυρίζουν υπέροχα.

Για να το πετύχετε, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε. Τα μόνα που απαιτούνται είναι οι σωστές επιλογές…

Προϊόντα περιποίησης
Τα λαμπερά μαλλιά είναι εντυπωσιακά, σέξι και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Έχουν ανάγκη από τα δικά τους προϊόντα περιποίησης -κρέμα θρέψης, serum, μάσκες-, τα οποία φροντίζουμε να επιλέγουμε προσεκτικά, πάντα με βάση τις ανάγκες μας.

Προσοχή στα εργαλεία

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις βούρτσες και τις χτένες με τις οποίες τα φροντίζουμε, ενώ επιλέγουμε πάντα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ, τα οποία δεν θα φθείρουν και δεν θα τραυματίζουν τις τρίχες.

Δύναμη στις άκρες
Ακόμη ένα μυστικό που μπορεί να διατηρήσει τα μαλλιά μας όμορφα, λαμπερά και υγιή είναι να φρεσκάρουμε το κούρεμα τους και να κόβουμε τις άκρες για να τα ανανεώνουμε. Αυτό τους δίνει περισσότερη δύναμη και τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Ανάμεσα στα κουρέματα, ένα serum μαλλιών, εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά, τα θρέφει και τους χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη. Απαλύνει τις άγριες άκρες και τις κάνει λείες και ομοιόμορφες.

Προσοχή στον ύπνο
Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί τα μαλλιά μας να ταλαιπωρούνται ενώ κοιμόμαστε; Και όμως, μερικές φορές η ποιότητα των υφασμάτων που έρχονται σε επαφή μαζί τους παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο απ’ ό,τι νομίζουμε.

Επιλέγουμε, λοιπόν, σατέν μαξιλαροθήκη για να μη μπερδεύονται και να μη σπάνε τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ποτέ δεν πέφτουμε για ύπνο με δεμένα τα μαλλιά. Τα αφήνουμε λυμένα και ελεύθερα, για να μην τα τραυματίσουμε.

Μετά από μια special περίσταση, κατά την οποία έχουμε επισκεφθεί το κομμωτήριο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να λουστούμε και να χτενιστούμε ώστε να διώξουμε όλα τα υπολείμματα του styling, πριν «συναντήσουμε» το Μορφέα.

Μάσκα για προστασία του χρώματος
Σας φαίνεται απίθανο; Κι όμως, τα υγιή μαλλιά διατηρούν περισσότερο το χρώμα τους. Επιλέξτε, λοιπόν, μια εξειδικευμένη μάσκα για ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία. Δείτε τα μαλλιά σας μέρα με τη μέρα να λάμπουν και να διατηρούν το εντυπωσιακό χρώμα τους.

Ενυδάτωση
Τα μαλλιά έχουν ανάγκη από σωστή και συχνή ενυδάτωση. Φροντίζουμε, λοιπόν, να τα περιποιούμαστε όσο πιο συχνά γίνεται με ενυδατικές μάσκες, ανάλογα με τον τύπο τους.

 

noikokyra.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.