ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Λος Αντζελες: Πιτ μπουλ κατασπάραξαν γυναίκα που έκανε τζόκινγκΜια 63χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ έκανε τζόκινγκ στα περίχωρα του Λος Άντζελες όταν τέσσερα πιτ μπουλ τεριέ της επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, υπέκυψε στα πολλά τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Μια άλλη γυναίκα, η οποία παρακολούθησε την επίθεση μέσα από το αυτοκίνητό της, άρχισε να κορνάρει ασταμάτητα προκειμένου να απομακρύνει τα σκυλιά, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η αστυνομία της περιοχής συνέστησε στους κατοίκους να έχουν το νου τους, καθώς τα πιτ μπουλς παραμένουν ελεύθερα, ενώ για τον εντοπισμό τους έχει επιστρατευτεί και ελικόπτερο.

Όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, το περιστατικό συνέβη 65 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες ενώ γείτονες στην περιοχή δηλώνουν ότι πολλές φορές στο παρελθόν αδέσποτα σκυλιά που τριγυρνούν στην περιοχή έχου επιτεθεί σε διερχόμενους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.