Η κηδεία του θα γίνει από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Σhttp://img.protothema.gr/9DA367C66CC85CF954A34D942728E61B.jpgτις πέντε το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον διάσημο Έλληνα σκηνοθέτη και ηθοποιό Λευτέρη Βογιατζή, που απεβίωσε τη Μεγάλη Πέμπτη σε ηλικία 68 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του διακεκριμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στο θέατρο της οδού Κυκλάδων. Η κηδεία του θα γίνει από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με το χέρι στην καρδιά και βαθιά συγκινημένος, ο Λευτέρης Βογιατζής υποκλίθηκε τον Αύγουστο- μπροστά στο όρθιο κοινό της Επιδαύρου που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, θέρμη και ευγνωμοσύνη έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο θέατρο- μετά το τέλος της πρεμιέρας του Μολιερικού «Αμφιτρύωνα», που έμελλε να είναι και το τελευταίο έργο που σκηνοθέτησε.

Τον Απρίλιο θα επανερχόταν στη σκηνή του θεάτρου της οδού Κυκλάδων με το «Θερμοκήπιο» του Πίντερ, με ανανεωμένο καστ και τον ίδιο να ερμηνεύει τον ρόλο του Ρουτ. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου αλλά λόγω αδιαθεσίας του ηθοποιού ακυρώθηκαν οι παραστάσεις.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.